Sizde doğada daha iyi nefes alabildiğinizi hissettiniz mi? Özellikle akarsu ve şelale kenarlarında ne kadar rahat nefes alır veririz. Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki bu bölgelerde daha rahat nefes almamızı sağlayan şeyler “Anyonlar”.

Anyonlar hayatımızın her yerinde bizimle hareket eden, gözle göremediğimiz negatif yüklü parçacıklar. Bu parçacıklar özellikle havada dolaşan askı halindeki yüklü her türlü parçacığı nötrleyerek kullanması daha kolay bir hava ve steril bir ortam sağlar. Özellikle anyonların doğada yayılımı özellikle insan hayatı ve sağlığı için büyük önem taşır.

İnsan sağlığını en çok etkileyen şey soluduğu havanın kalitesi, beslenme kaynakları, hareketliliği vb. şeklinde devam eder. En çok etkileyen şey kesinlikle soluduğu havanın kalitesidir. Kaliteli hava solumayan insanlarda stres, solunum yolu hastalıkları, göz rahatsızlıkları, kalp rahatsızlıkları gibi birçok hastalığın artmasına sebep olmaktadır.

Ayrıca kirli hava insanların bağışıklık sistemini de olumsuz etkilemekte ve insanların bakteri, virüs vb. kaynaklarla bulaşan hastalıklara karşı daha savunmasız hale getirmektedir.

Hava temizlemenin birçok yolu vardır. Özellikle salgın hastalıkların göz önünde olduğu dönemlerde birçok hava temizleme ürünü ortaya çıkar ancak amacına ulaştığına dair doğrusal bir kanıt genelde bulunmaz.

Aeriashield dünyanın en büyük ve eski mikrobiyoloji laboratuvarı Pasteur Enstitüsü tarafından test edilmiş ve onaylanmış, üstün negatif iyon teknolojisi ile çalışan, ürettiği anyonlar ile havayı temizleyen hem virüsler hem de bakteriler üzerinde etkili olan özel bir cihazdır.